taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
victor ponta pro romania cluj

Victor Ponta la Cluj, Pro România vrea oameni noi, candidați la primării și la consiliul județean

Președintele Pro România, Victor Ponta a fost prezent joi la Cluj-Napoca, la o întâlnire cu aproximativ 300 de lideri de partid și simpatizanți.

La o jumătate de an până la alegerile locale, Pro România anunță prin vocea liderului său că va avea candidați proprii pentru primăriile din Cluj, atât pentru funcțiile de primar, cât și pentru cele consilieri locali și consilieri județeni.

victor ponta pro romania cluj

”Avem un avantaj foarte mare, faptul că suntem un partid nou și nu avem niște structuri deja bătute în cuie, în care nu e loc de oameni noi, dimpotrivă. Peste 90% dintre candidații noștri pentru primari, consilieri locali, consilieri județeni, vor fi oameni care nu au mai candidat niciodată, tineri sau mai puțin tineri, care au un proiect pentru comunitatea lor. Nu spun acum că toți candidații Pro România vor și câștiga, dar vreau să investim în ei, să devină cel puțin consilieri, viceprimari, vicepreședinți, să poate să se lupte în următorii patru ani, să se facă mai cunoscuți, iar în 2024 să fie candidați cu șanse mari pentru comunitățile pe care le reprezintă”, a declarat Victor Ponta.

victor ponta pro romania cluj

La întâlnirea Pro România de la Cluj a fost prezent alături de Victor Ponta europarlamentarul Corina Crețu.

Remus Lăpușan a declarat că Pro România va identifica cel mai bine poziționat candidat și pentru funcția de primar la Gherla.

sus(9)jos(9)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns