taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
victor ponta cluj pro romania

Victor Ponta la Cluj: ”Îi susțin pe toți colegii care merg în această bătălie pe care Pro România o dă pentru prima dată”

Victor Ponta, președintele partidului PRO România, a fost prezent miercuri la Cluj-Napoca, într-o vizită electorală de susținere a candidaților acestei formațiuni politice la funcțiile locale din județul Cluj.

”În sfârșit am participat la o întâlnire politică la Cluj în care m-am simțit confortabil, e o echipă mai nouă şi mai relaxată, cu câţiva dintre cei cu care am lucrat mulţi ani şi cu oameni noi. Vreau să îl susțin nu doar pe Remus Lăpușan la funcția de președinte al Consiliului Județean, pe Dan Codrean pentru candidatura la municipiul Cluj-Napoca, ci pe toți colegii care merg în această bătălie, pe care Pro România o dă pentru prima dată. În Cluj, unde s-au făcut multe lucruri bune, întotdeauna este nevoie de mai mult și de cineva care să reprezinte și alte categorii de nevoi, alte categorii de electorat.

victor ponta cluj pro romania

Am mare încredere că pe zona de centru-stânga nu prea mai e nimeni și atunci este nevoie de PRO România. Sunt convins că multă lume apreciază măsurile economice pe care le-am luat ca prim-ministru, destulă lume apreciază ceea ce am reușit să facem şi ce n-am reuşit să facem, şi că echipa PRO România va creşte şi în Cluj, şi în Ardeal, aşa cum creşte în toată ţara”, a transmis Victor Ponta.

victor ponta cluj pro romania

Liderul PRO România a mai precizat că se așteaptă ca echipa PRO România de la Cluj să devină tot mai puternică:

”În ce mă privește, îmi doresc un singur lucru: să existe o echipă, care s-a format deja – știu că sunt 56 candidați la funcția de primar, ceea ce nu-i ușor pentru un partid nou înființat – o echipă care să vină cu proiecte deștepte, smart, pentru comunități care s-au dezvoltat foarte mult, și să pregătim pentru viitor, ceea ce va fi și în Cluj, și în toată țara, o alternativă modernă de stânga și, de fapt, singura, în acest moment.”

Puteți urmări conferința de presă pe pagina de Facebook PRO România Cluj:
https://www.facebook.com/watch/?v=254882072304149&extid=jSZf08sYQ3hAIsDV

sus(4)jos(65)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns