taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
sedinta consiliul local gherla

Viceprimarul Ioan Neselean a ramas in functie

Propunerea de schimbare a viceprimarului Ioan Neselean a fost supusa la vot in sedinta de consiliu local a lunii mai, desfasurata joi.

Inainte de vot, secretarul primariei i-a informat pe cei prezenti despre o modificare legislativa, care prevede faptul ca schimbarea viceprimarilor se poate face cu 2/3 din voturile consilierilor.

In cadrul discutiilor, consilierul Kulcsar a declarat ca nu exista motivatie pentru o astfel de schimbare si ca nu este de acord cu ea. La randul sau, consilierul Vlad Barbos a sustinut necesitatea schimbarii viceprimarului, reprosandu-i acestuia ca nu  a reactionat in mai multe situatii cand s-ar fi impus o luare de pozitie si ca nu a reprezentat consilierii „sub nicio forma”.

Consilierul Iuliu Samartean a precizat ca initiativa „este o actiune strict politica”, iar Ovidiu Dragan a adaugat ca „viceprimarul este veriga intre executiv si consilieri” si ca se impune schimbarea, intrucat acest lucru nu a functionat corespunzator.

Consilierul Grigore Zegrean a afirmat in cadrul discutiilorca desi a ridicat mai multe probleme din oras viceprimarului, acestea nu au fost rezolvate. „Orasul e plin de gropi, ne trebuie un viceprimar mai gospodar”, a spus el.

Votul asupra schimbarii a fost secret si a continut intrebarea: „Sunteti de acord cu schimbarea viceprimarului?”

In urma numararii voturilor celor 19 consilieri, propunerea de schimbare a viceprimarului nu a intrunit numarul minim de voturi necesare, astfel ca propunerea a fost respinsa. Din totalul de 19 consilieri, 10 au votat pentru si 9 impotriva.

Proiectul de hotarare privind schimbarea viceprimarului a fost initiat de un grup de consilieri PNL.

sus(25)jos(52)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns