taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
eliberar epenitenciar detinut condamnat gherla

Viața după penitenciar, cu Capul Sus – rapperul Vatos G a filmat un videoclip la eliberare – VIDEO

Viața îi poartă pe mulți pe cărări nebănuite, le rezervă surprize deopotrivă plăcute și neplăcute. Pe cei care au greșit, prinși în momente nefericite, legea îi trimite după gratii, unde gustă din amarul penitenței. Cu ochii spre cer, fiecare condamnat își numără zilele rămase până la eliberare.

Este și subiectul celui mai nou videoclip lansat duminică de rapperul Vatos G, din Gherla. Filmările s-au făcut chiar la poarta penitenciarului din oraș și surprind primele momente de libertate ale unui condamnat, așteptat de frații săi, unii veniți chiar de la Paris.

„Am fost alături de fratele unui prieten de-al meu, în momentul când a ieșit pe poarta penitenciarului, unde a stat 17 ani. Au venit mai mulți cunoscuți, cei care au ținut să-i fie alături în acele momente de bucurie. Cred că este primul videoclip de la noi în care apare o eliberare reală.  Am mai filmat la o cabană, unde am sărbătorit gustul dulce al libertății, dar și la Cluj”, a povestit Vatos G.

Clipul se intitulează „Cu capul sus”, are un mesaj optimis și încurajator și a strâns peste 2000 de vizualizări în prima zi de la lansare. Versurile îi aparțin rapperului din Gherla, iar la partea de mix i-a fost alături Sesso din Dej.

Tânărul artist se pregătește de un recital la zilele Municipiului Dej, cel mai probabil pe 25 iulie și spune că urmează și alte colaborări muzicale și noutăți pentru fanii săi.

video: Vatos G – Capul sus

sus(14)jos(28)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns