locuri de munca fundatura iclod lacatus sudor gherla dej clj bontida
nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj
flori vanzare 8 martie gherla adp pret

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej cluj ospatar conte

autocar gherla centura defect cluj

Veneau din străinătate și s-a stricat autobuzul aproape de casă – zeci de călători rămași pe drum – FOTO

Un autocar care transporta călători din Germania spre România s-a defectat vineri seara, pe centura ocolitoare de la Gherla.

Autovehiculul circula dinspre Cluj spre Dej și transporta în jur de 25-30 de călători. La urcarea pe pantă, la Bunești, s-a produs o defecțiune și autovehiculul nu și-a mai putut continuă drumul.

Călătorii, între care vârstnici și femei cu copii, unii din Bistrița-Năsăud, alții din Botoșani, au fost nevoiți să caute alte soluții de deplasare pentru a ajunge acasă.

Loviți de ghinion, unii au chemat taxiuri pentru a-și continuă drumul, chiar cu riscul unui preț mai piperat. Alții au ales să rămână în zonă și și-au căutat cazare peste noapte la Gherla.

autocar gherla centura defect cluj

imagini primite de la Alex

sus(3)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns