hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

victor slav volan

Vedeta TV Victor Slav, prins drogat la volan

Vedeta de televiziune Victor Slav a fost prins de polițiști, în timpul unui control de rutină, sub influența drogurilor, în timp ce conducea.

Duminică seara, Slav se afla aproape de intrarea în Capitală, pe Autostrada 3 Bucureşti-Ploieşti. Vedeta își conducea bolidul, un BMW Seria 7, scrie evz.ro.

Polițiștii efectuau o razie pe alcool şi droguri şi i-au cerut vedetei de la Kanal D să se supună controlului. Victor Slav nu consumase alcool, dar, mai grav, se drogase.

Oamenii legii și-au dat seama folosindu-se de aparatul Drug Test, care poate detecta rapid din salivă până la opt tipuri de substanţe halucinogene. Detectorula arătat că Victor Slav consumase cannabis.

„Imediat ce aparatul a indicat un rezultat pozitiv, şoferul a fost condus la INML pentru recoltarea de sânge şi urină. A fost conştient de fapta lui şi a fost cuminte, nu s-a opus”, au declarat, pentru „Click!”, surse din cadrul IPJ Ilfov.

Victor Slav a fost nevoit să-şi lase maşina pe autostradă şi să plece cu cea a Poliţiei, bolidul său fiind luat ulterior de un amic de-al său.

Consumul de substanţe psihoactive influenţează comportamentul conducătorilor de autovehicule și afectează capacitatea de a conduce şi diminuează reflexele.

Manechinul și vedeta de televiziune, care are 39 de ani, a devenit mai cunoscut după ce a prezentat într-o ținută nonconformistă vremea, la ProTV. Anterior a apărut în emisiunea Vara Ispitelor, iar relația cu Bianca Drăgușanu l-a adus și mai tare în lumina reflectoarelor. În prezent lucrează la Kanal D, dar a cochetat și cu politica. În 2016 a candidat la alegerile europarlamentare din partea PRU.

foto: Facebook

sus(5)jos(2)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns