mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
pompieri concurs gherla

Vasrom a câștigat din nou etapa județeană a concursului pompierilor din serviciile private din Cluj – VIDEO

Șase echipaje de la servicii private din Dej și Cluj-Napoca s-au întrecut vineri la Gherla, în etapa județeană a concursurilor profesionale din SPSU.

Au participat pompieri de la Vasrom Dej, cu o echipă formată din gherleni, Aeroportul Cluj, Dedeman Cluj, Carefour Cluj, Polus Cluj și Iulius Mall.

concurs pompieri gherla

Cele trei probe pentru concurenți au fost pista cu obstacole, pista de îndemânare și viteză 4 x 100 metri și dispozitivul de intervenție.

galerie foto – imagini din concurs

galerie foto gherlaCâștigătoarea detașată a fost Vasrom Dej, atât la cele trei probe, cât și în clasamentul general. De altfel, echipa coordonată de Ioan Lucaciu câștigă de 10 ani etapa județeană a întrecerii și a avansat de mai multe ori până în etapa națională, pe care a și câștigat-o, în 2008.

Clasamentul final

Locul 1 – SPSU Vasrom stingserv Dej
Locul 2 – SPSU Aeroportul internațional Cluj
Locul 3 – SPSU Dedeman Cluj-Napoca

Echipa Vasrom a fost formată din Adrian Trif, Pop Sergiu, Pop Vlad, Florin Pop, Mihai Szabo, Măhălean Ciprian, Andrei Sîmboan, Kiss Vlad Bogdan și Bocoș Iuliuț.

Câștigătorii au fost felicitați de organizator – ISU Cluj și au primit cupe și diplome, în aplauzele colegilor.

Etapă interjudețeană a concursurilor SPSU are loc între 1-15 iulie, la Timișoara.

  • știre în curs de actualiare – revenim cu imagini foto

video  – secvențe de la proba dispozitivul de intervenție

sus(3)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns