taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
vasile sican gherla culturism

Vasile Sican, vicecampion național la culturism, la Campionatul de la Sibiu – VIDEO

La 19 ani și pentru o primă participare la un campionat național de culturism, Vasile Sican a reușit o performanță deosebită: a cucerit titlul de vicecampion național.

Între 9-11 septembrie s-a desfășurat la Sala Transilvania din Sibiu Campionatul Național de Culturism și Fitness 2021, în organizarea Federației Române de Culturism și Fitness.

Prima zi a competiției a fost destinată cadeților, juniorilor și sportivilor de la Master, iar pe scenă au urcat peste 350 de sportivi.

Vasile Sican din Gherla a concurat în echipa Dumi Fitness din Cluj-Napoca la categoria culturism juniori mici 16-20 ani, 70 kg.

vasile sican gherla culturism

vasile sican gherla culturism

vasile sican gherla culturism

vasile sican gherla culturism

video în continuare

Sportivul din Gherla a impresionat juriul prin forma fizică de excepție, astfel că în clasamentul final a ocupat locul al II-lea, devenind astfel vicecampion național.

vasile sican gherla culturism

„Am început să practic acest sport din luna martie și până în prezent, sub îndrumarea antrenorului Horea Tomescu, fără de care nu aș fi reușit să ating o asemenea formă, într-un timp așa de scurt”, a declarat Vasile. „Aceasta a fost prima dată când am participat la un asemenea concurs. Aici am întâlnit sportivi foarte bine pregătiți, cu care am legat strânse prietenii”.

Sportivul a practicat anterior kickbox, cu rezultate frumoase în competițiile de gen. La Campionatul European de Kickbox WKA din 2016 de la București a ocupat locul al III-lea, la categoria Freestyle K1 light.

Reușita de la Sibiu l-a făcut pe bodybuilder să aibă în vedere și următoarele competiții de culturism. În prezent, el se antrenează la sala Karma din Gherla și nu exclude o viitoare participare la Cupa Federației Române de Culturism și Fitness, care va avea loc între 5-6 noiembrie, la Târgu Neamț.

sus(21)jos(2)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?