hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

vasile moldovan cros baia mare

Vasile Moldovan, la 84 de ani, pe podium la Crosul Castanelor de la Baia Mare

Vasile Moldovan, veteranul de 84 de ani din satul Pădureni (Top), comuna Mintiu Gherlii nu a lipsit nici de la ediția 2018 a Crosului Castanelor de la Baia Mare.

Cetăţeanul de onoare al comunei Mintiu Gherlii a concurat la a 33-a ediţie a tradiţionalei competiţii „Crosul Castanelor”, desfăşurată pe aleile parcului „Regina Maria” din municipiul Baia Mare.

La competiţia organizată pe 6 octombrie de Şcoala Alergării din Baia Mare au participat cei mai buni atleţi veterani din ţară, alături de copii, tineri și adulți de toate vârstele, de la 1 la 91 de ani.

Pensionarul din vecinătatea municipiului Gherla, Vasile Moldovan, s-a înscris la categoria 80-84 de ani, la alergarea pe distanta de 600 de metri, pe care a câștigat-o. O performanţă frumoasă a fostului atlet al clubului Progresul Bucureşti, care onoreaza și în prezent concursurile de gen de la Gherla sau Sfantu Gheorghe.

Veterana competiției de la Baia Mare a fost multipla campioană Veronica Negreanu, de 91 ani, care a câștigat proba de 4 km la categoria +85 ani.

Pensionarul Vasile Moldovan trăieşte în satul Pădureni şi aleargă în fiecare zi, un exemplu demn de urmat pentru cei care își doresc o viața lungă și sănătate.

Szekely Csaba

foto: Facebook

sus(4)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns