taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
furtuna electrica

Vantul puternic a lasat fara curent electric comunele Fizesu Gherlii, Mintiu Gherlii, Sic, Taga

Incepand de sambata de la amiaza vantul a batut cu putere in zona Gherla si in comunele apropiate. In cursul serii, vantul s-a intensificat, iar pe rand s-a intrerupt alimentarea cu energie electrica in Fizesu Gherlii, Mintiu Gherlii, Taga si Sic.

Trei echipaje ale companiei de Electricitate au intervenit pentru constatarea si remedierea problemelor aparute. La Sic a fost rezolvata problema, iar la ora acestui articol, celelalte comune sunt inca in bezna.

Cea mai mare problema pare sa fie la Taga, unde s-a produs un deranjament pe linia de medie tensiune, in timp ce in celelalte zone predomina deranjamentele la liniile de joasa tensiune.

In localitatile rurale s-au semnalat si copaci smulsi de vant, iar de pe case au fost smulse sindrile.

La vantul puternic s-au adaugat sambata seara precipitatiile insotite de vijelii.

In judetul Cluj este valabila sambata seara pana la ora 22 o avertizare nowcasting de vant puternic, cu rafale ce pot depasi 55-65 km/h.

La Gherla vantul puternic a ridicat nori de praf si nisip pana seara. In parcul mare vantul a rupt crengi din copaci, iar in centrul orasului un banner a fost smuls de vijelie.

furtunanisip vantbanner

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns