taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
cluj panou vant cazut masina

Vânt puternic, un panou uriaș s-a răsturnat peste cinci mașini la Cluj, copac căzut pe firele de electricitate – VIDEO

Vânturile puternice anunțate au făcut primele pagube la Cluj-Napoca.

Luni seara în jurul orei 21,30, un panou uriaș amplasat pe remorca unui camion, în apropiere de Sala Sporturilor, s-a răsturnat într-o parcare și a căzut peste cinci autovehicule din apropiere.

vant cluj panou cazut masini

Prin apel la 112 a fost solicitat să intervină un echipaj al pompierilor, pentru degajarea zonei. Din primele informații, nu au fost persoane rănite în urma incidentului.

cluj panou vant cazut masina

La scurt timp, un copac a fost rupt de vânt tot la Cluj, pe strada D. Roșca. Copacul a căzut peste firele de electricitate din imediata apropiere.

O autoplaformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi a intervenit pentru îndepărtarea unei secțiuni de acoperiș de tablă, în pericol sa cadă de pe o clădire, pe str. Ion Ionescu de la Brad.

Administrația Națională de Meteorologie a emis luni o avertizare cod galben de vânt puternic, care poate atinge viteze de până la 80 km/oră, valabilă în toată Transilvania până marți seara. În zona de munte este cod portocaliu, iar aici vântul poate atinge 120 km/oră.

video în continuare

sus(0)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns