angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

vaneaza lupul cluj

Vaneaza Lupul 2012

ACTUALIZAT  Între 25 – 28 aprilie 2012 urletul lupului te cheamă în Transilvania. În apropiere de Cluj-Napoca va avea loc pentru a șasea oară cel mai autentic concurs off-road din Europa. Nou în 2012: 4 zile întregi de cursă, locația desfășurării va fi în munți, la 40 de km distanță de oraș, iar pentru prima dată în cadrul acestui eveniment vor fi dedicate 2 zile de concurs și motocicliștilor.

Sezonul de concursuri pe ATV din Transilvania începe, ca în fiecare an, cu deja clasicul VÂNEAZĂ-LUPUL. Nu există în lung și în lat un traseu off-road mai solicitant decât la categoria Extreme. Însă pentru piloții cu mai puțină experiență, pentru Quad-iști sau pentru tot mai des întâlniții UTV-iști, ca de fiecare dată, traseele special amenajate vor fi salvate pe GPS-uri.

Pentru ca acest eveniment să satisfacă cele mai înalte așteptări, organizatorii de la Authentic-Spirit și Primul-ATV-Magazin, firme reprezentate de Oliver Renzler și Mihai Concioiu, își dau silința de ani de zile să aleagă ei înșiși traseele și să ducă la bun sfârșit acest concurs. Ambii organizatori sunt piloți de ATV de succes, însă ambii manifestă de scurt timp un mare interes față de sportul Hard Enduro. Așa deci, ce ar fi fost mai la îndemână, decât să organizeze la VÂNEAZĂ -LUPUL 2012 și o clasă pentru motocicliști? Așa deci, susținerea venită din partea companiei ENERGOBIT este ideală, ținând cont de faptul că directorul executiv este și el cu adevărat pasionat de Hard Enduro.

vaneaza lupul clujvaneaza lupul clujvaneaza lupul cluj

 

 

 

 

Ca în fiecare an, VÂNEAZĂ-LUPUL va cunoaște și în 2012 modificări inovatoare.

Dacă până acum s-au stabilit noi accente prin cursa de noapte, trasee salvate pe GPS, trial-uri, locația apropiată de centrul orașului, startul în masă și altele, acum evenimentul va cunoaște schimbări semnificative. Una din ele ar fi locul demarării cursei, care se va muta din apropierea orașului și din ale sale dealuri, la 40 de km distanță de oraș, într-o zonă de munte.

Cursa de noapte, provocatoare de adrenalină, va fi înlocuită după toți acești ani cu idei noi. La fel și deosebitul trial din incinta celui mai mare centru comercial transilvănean.

Organizatorii nu vor dezvălui în detaliu toate noutățile, însă un lucru e sigur: se așteaptă mai multă aventură și o orientare complexă în zona montană sălbatică, a Carpaților Occidentali.

Cea mai importantă noutate la VANEAZĂ-LUPUL este introducerea noii clase, moto Hard Enduro. Piloții pe 2 roți și cei pe 4 roți se vor întâlni însă doar la start și la sosire. Dacă concurenții pe ATV, QUAD și UTV se vor plimba prin sălbăticie timp de 4 zile, motocicliștii vor avea parte de această distracție doar 2 zile, la 2 categorii. De altfel, traseele moto vor fi marcate, însă piloții pe 4 roți vor trebui să se orienteze după GPS.

În timp ce participanții de la clasele ATV, QUAD, UTV se pot bucura de dificultatea validată a traseelor la fiecare categorie în parte, deci de la trasee foarte extreme până la trasee pentru începători, cei de la clasa Enduro se vor putea înscrie la una din cele două categorii: categoria A-Profi/Experts – cu un nivel de dificultate ridicat și categoria B-Medium/Hobby.

Taxa de participare, 160 de Euro pentru ATV-iști, Quad-iști, UTV-iști respectiv 80 de Euro pentru motocicliști, include o mulțime de servicii: de la pregătirea traseelor, obținerea abrobărilor, ambulanță până la acordarea celor mai frumoase premii.

VÂNEAZĂ-LUPUL 2012, între 25-28 aprilie pentru ATV, QUAD și UTV. Între 20-22 aprilie pentru toți motocicliștii de Hard Enduro.

Mai multe informatii pe www.vaneaza-lupul.ro

ACTUALIZARE 5.04.2012

Deja s-au înscris la sectiunile ATV 33 de concurenţi din 8 tari – Romania, Germania, Elvetia, Slovacia, Slovenia, Franţa, Austria si Italia iar randurile inca se ingroasa.

VANEAZA-LUPUL consta din parcurgerea unor trasee offroad fara nici un altfel de ajutor decat GPS-uri si harti. Primul care atinge toate punctele de control si ajunge la linia de sosire este declarat invingator. Traseele includ ravene, pante abrupte, stanci, apa, zone stramte, obstacole naturale.

Evenimentul are loc in padurile de langa Baisoara Munte, o zona foarte frumoasa si atragatoare din punct de vedere peisagistic.

Nou in 2012 – organizatorii realizeaza si o sectiune de Hard Enduro pentru motociclisti. La aceasta sectiune traseele vor fi complet marcate iar data de desfasurare va fi 20-22 aprilie 2012.

Descarcare POZE – www.vaneaza-lupul.ro/atv-quad/downloads/presskit/vaneaza-lupul.rar

VIDEO – https://vimeo.com/37094401

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns