hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca ghelr adej cluj sofer kimbo

valentin souca sef politia gherla cluj

Valentin Souca, seful Politiei Gherla, a iesit la pensie

Comisarul sef Valentin Souca,  cel care a ocupat functia de sef al Politiei Municipiului Gherla din 18 ianuarie 2010 si pana in prezent, si-a depus raportul de pensionare.

ioan gurzau sef politie gherlaIncepand cu data de 11 iulie 2014, la comanda interimara a institutiei din Gherla se afla comisarul sef de politie Ioan Gurzau, cel care a indeplinit pana in prezent functia de ajunct al sefului politiei, a declarat Simona Varci, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, pentru Gherla INFO.  Aceasta a mai precizat ca urmeaza organizarea unui concurs pentru ocuparea postului ramas vacant.

sus(0)jos(0)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

 1. Sloganul dvs a fost sa informati cetatenii corect cu tot ce misca in oras. Cetatenii s-au convins ca acest lucru il faceti doar dupa influentele care le au asupra dvs oamenii politici, de afaceri, etc, si in ultima perioada majoritatea cetatenilor nu mai au incredere in informatiile pe care le dati.
  Ati publicat pe infogherla faptul ca seful politiei gherla si-a depus raportul de pensionare, desi cunoasteti realitatea si refuzati categoric sa dati stirea reala.
  Cunoasteti bine faptul ca cms.sef Souca Valentin la data de 10.07.2014 a fost luat de catre DNA de la sediul politiei, condus la domiciliul sau, i s-a facut perchezitie domiciliara si simultan s-au facut perchezitii domiciliare si la oamenii de afaceri despre care se cunostea ca seful politiei primea foloase necuvenite.
  Se cunoaste ca seful politiei inca de la preluare acestei functii, a creat in jurul sau un grup de persoane, ofiteri si agenti, pe care i-a ajutat cu functii si grade pentru ai fi loiali in "activitatea sa" dar nu in cea de politie.
  Acest grup de ofiteri si agenti aveau misiunea de a proteja si urmari in asa fel incat ceilalti politisiti sa nu ii deranjeze pe oamenii din anturajul sau si de la care seful politiei beneficia de foloase necuvenite.
  Speram ca DNA va face lumina in acest caz, iar dvs ar fi bine sa renuntati la activitatea pe care o desfasurati, pentru ca sub nici o forma nu mai puteti fi considerati loiali fata de comunitate.
  Rusine........

  sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns