hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

excavator vale mintiu gherlii cluj vaca

Vacile moarte în vale la Mintiu Gherlii scoase cu excavatorul. Surpriza de sub gheaţă – VIDEO

Situatia de la Mintiu Gherlii, unde au fost descoperite vaci cazute si moarte in Valea Fizesului a intrat in atentia Directiei Sanitar-Veterinare si Pentru Siguranta Alimentelor din Cluj. In cursul zilei de joi, 12 ianuarie, un inspector a facut constatari in comuna, impreuna cu autoritatile locale si cu politia.

S-a dispus ca animalele sa fie scoase dintre gheturi, decapitate, iar capetele bovinelor sa fie expertizate de DSVSA, urmand a se dispune masurile legale.

Primaria Mintiu Gherlii a inchiriat vineri un excavator de la Dej, iar utilajul a coborat in vale si a scos animalele.

Autoritatile locale spun ca este vorba doar de doua bovine, un adult si un vitel, si nu trei, asa cum se stia anterior.

La scoaterea unei vaci de sub gheata s-a constatat ca acesteia ii lipseste crotaliul. In urma cu doua zile, acesta a putut  fi observat sub gheata, existand suspiciunea ca intre timp acesta a fost scos. In ce priveste vitelul, nici acesta nu avea crotaliu auricular.

In urma verificarilor, politistii au identificat proprietarul animalelor, o persoana de 32 de ani din Mintiu Gherlii. Aceasta a fost amendata de DSVSA cu 6.000 de lei.

video: operatiunea de scoatere din vale a vacilor

Vaci găsite moarte, înecate în Valea Fizeşului, la Mintiu Gherlii – VIDEO

 

 

sus(2)jos(19)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns