taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
bontida caruta ceterasi

Vaccinare cu ceterași și jucăuși la Bonțida, seringa în mâna lui Gheorghiță, câtă lume a venit la cort

Campania de vaccinare împotriva Covid scârțăie în ultima perioadă: tot mai puțini oameni se prezintă la imunizarea promisă. Datele oficiale arată că la zi, doar unul din patru români s-a vaccinat.

După ce aglomerația din centrele de vaccinare s-a risipit, autoritățile au trecut la planul B, cu vaccinare pe drum. Nu a lipsit apoi implicarea unor vedete, ofertele de mici pentru cei care se vaccinează, iar acum, campanii locale, inclusiv la sate.

O astfel de campanie s-a desfășurat sâmbătă la Bonțida. O căruță cu ceterași a cutreierat satul, cu strigături de îndemn la vaccinare: „Foaie verde gazdă mare, hai cu noi la vaccinare!”, sau „Cine azi se vaccinează, mâine la castel dansează!” Muzica populară a răsunat pe ulițe, iar jucăușii au trecut la dans.

A venit la Bonțida chiar șeful campaniei de vaccinare din România, Valeriu Gheorghiță, iar la cortul Electric Castle s-au pregătit vaccinurile Johnson & Johnson. Chiar coordonatorul campaniei a fost cel care a vaccinat câteva persoane.

gheorghita vaccin bontida

Până la ora 17, când s-a finalizat acțiunea, la cort s-au prezentat și s-au vaccinat un număr de 31 de persoane.

Campania a fost organizată de Guvernul României și Electric Castle.

Ultimele date oficiale, datate 5 iulie, indicau că la Bonțida se vaccinaseră 23,47% din localnici. La Gherla, rata era de 35,90%, la Dej 35,15%, iar la Cluj-Napoca 43,09%.

În ce privește cazurile de Covid, comuna Bonțida avea la data de 23 iulie zero cazuri de persoane pozitive. La Gherla nu era niciun caz, la Dej 5 cazuri, iar la Cluj-Napoca 29.

sus(0)jos(18)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?