taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
vaccinare gherla domiciliu echipa mobila

Vaccinare anti Covid la domiciliu, unde se pot înscrie persoanele nedeplasabile și aparținătorii

De peste o lună a început vaccinarea anti-covid a persoanelor nedeplasabile și a aparținătorilor, la domiciliu, în Gherla și împrejurimi, la Livada, Iclod, Mintiu Gherlii, Bonțida, Panticeu, Buza etc.

vaccinare gherla domiciliu echipa mobila

Peste 150 de persoane au solicitat până acum vaccinarea, iar echipa mobilă s-a deplasat pentru imunizare. Pentru vaccinare se folosește serul produs de Pfizer.

vaccinare gherla domiciliu echipa mobila

Dr. Fodor Teodora, medic coordonator la centrul de vaccinare de la Liceul Kemeny din Gherla, adesează îndemnul celor care cunosc persoane aflate în imposibilitatea de a se prezenta la centrul de vaccinare de la liceul Kemeny Zsigmond din Gherla, de pe strada Fermei, să apeleze numărul de telefon 0757 571 312, pentru a programa deplasareea echipei de vaccinare.

vaccinare gherla domiciliu echipa mobila

Vaccinarea la Gherla

De la începutul campaniei de vaccinare la centrul din Gherla nu au fost semnalate efecte adverse la persoanele imunizate, spun responsabilii centrului. În prezent se vaccinează pe două fluxuri cu Pfizer, între 144-168 de persoane pe zi.

Persoanele care doresc să se înscrie pentru programare, în etapa a III-a, o pot face în continuare pe platforma de vaccinare online. Cu 24 de ore înainte de data disponibilă pentru vaccinare vor primi un mesaj pe telefonul mobil, iar apoi vor trebui să aleagă ziua și ora la care doresc să se prezinte la centru.

Persoanele care se răzgândesc și vor să își anuleze programarea, trebuie să facă aceasta cu 24 de ore înainte de data aleasă, pe aceeași platformă online.

vaccinare gherla domiciliu echipa mobila

Centrul de vaccinare din Gherla funcționează zilnic, de luni până duminică, între orele 8-20.

Alte informații se pot obține la numărul de telefon 0757 571 312.

sus(21)jos(5)

Lasă un răspuns