alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej

politie mascati cluj floresti

Tânăr de 20 de ani dat în urmărire, s-a ascuns în Floreşti. Mascaţii i-au bătut la uşă, acum e închis la Gherla – VIDEO

A crezut că dacă stă bine ascuns, nu-l găseşte nimeni, dar s-a înşelat. Mascaţii i-au apărut la uşă când nu se aştepta.

Vineri, 5 octombrie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor de la Secția 6 Poliție Rurală Florești, au depistat un tânăr, care era urmărit național.

Cel în cauză, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Baciu, a fost depistat într-un imobil de pe raza comunei Florești, locație în care s-ar fi ascuns pentru a se sustrage de la executarea unei pedepse privative de libertate.

Pe numele acestuia era emis un mandat de executare a unei pedepse de 1 an, 8 luni și 20 de zile de închisoare, pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației.

Tânărul a fost încarcerat la Penitenciarul Gherla.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

video în continuare

sus(5)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns