taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj

USR și PLUS: o campanie europeană – VIDEO (P.E.*)

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare de pe 26 mai a adus la Gherla caravana Alianței USR Plus, care a prilejuit o vizită prin oraș și o întâlnire cu membrii și simpatizanții.

La finalul vizitei s-au tras concluziile, s-au purtat discuții, s-a răspuns la întrebări, iar de la Gherla, caravana a plecat spre Dej.

„Gherla a fost sâmbătă gazda caravanei Alianţei USR PLUS în drumul spre victorie! Gherlenii au avut ocazia să îi cunoască şi să discute cu cei care le cer votul, dincolo de orice barieră de distanţă sau aroganță.

Adriana Cristian, candidată la Europarlamentare, Emanuel Ungureanu, deputat USR şi Mihai Goțiu, senator USR, au tratat în discuţiile cu cetăţenii problemele stringente ale oraşului: educaţia, sănătatea şi mediul. Dacă chestiunea Spitalului Municipal am deschis-o deja larg în dezbaterea organizată împreună cu Emanuel Ungureanu, iar acum se caută soluţii pentru ameliorarea ei, atât Mihai Goţiu cât şi Adriana Cristian şi-au pus pe agenda proprie problemele de mediu, respectiv de educaţie din oraş, urmând a le trata pe larg în vizite ulterioare la Gherla.

Fiecare dintre aceştia se preocupă de una dintre probleme şi fiecare este expert pe bucăţică lui. Asta e ceea ce oferă Alianţa USR PLUS: profesionişti pe direcţii clare, nu demagogi. Acesta este tipul de oameni pe care îi vrem să conducă un oraş, un judeţ sau o ţară. Acesta este tipul de oameni pe care îl propunem şi pentru Parlamentul European.

USR şi PLUS au luat la pas întregul oraş stradă cu stradă, de la pieţele agroalimentare şi locurile de joacă, până în parcul central și în parcul mare, membrii şi-au dus mesajul, împreună cu candidații lor. Ei nu au împărţit nimic, decât informaţie scrisă şi vorbită. Nu au dat nimic oamenilor, decât speranţă. Nu au promis nimic mai mult decât că vor munci onest şi nu se vor abate de la principiile corectitudini, a profesionalismului şi meritocraţiei. Iar mesajul central al zilei a fost unul simplu: indiferent de opţiunea de vot, este foarte important să votaţi!

galerie foto: imagini din timpul vizitei la Gherla

galerie foto gherlaDacă vrem să absorbim fonduri europene, dacă vrem să intrăm în spaţiul Schengen, dacă vrem să circulăm, să muncim şi să locuim liber oriunde în Europa şi nu în ultimul rând, să aducem Europa în mijlocul nostru, este obligatoriu să aducem profesioniştii în prim plan şi să-i susţinem în funcţii alese prin vot.

Cei care nu vreți să fiți reprezentaţi, cei care nu vreți să vă fie ascultată părerea, cei care nu vreți să fiţi vizibili, nu vă vor încuraja să vă exprimaţi şi nu vă vor cere niciodată să ieşiţi din zona de confort. Noi vă provocăm să vă implicaţi, să spuneţi ce vă doare, să propuneţi soluţii şi să semnalaţi probleme.

Doar aşa vom face din Gherla şi din România locuri ale progresului, ale meritocraţiei şi ale performanţei. Doar aşa se vor răzgândi cei care sunt deja pe picior de plecare, sau vor privi înapoi cei care au plecat deja! Haideţi să facem din România o ţară în care romanii vor să trăiască!”

video în continuare

*P.E. – publicitate electorală

sus(22)jos(7)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns