taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
usr gherla cabinet parlamentar

USR Plus a deschis un cabinet parlamentar la Gherla, ce notă dau parlamentarii alianței cu PNL și UDMR

Sâmbătă la amiază a avut loc la noul sediu USR Plus din Gherla de pe strada Bobâlna inaugurarea cabinetului parlamentar al senatorului Cristian Bordei și al deputatului Radu Molnar.

usr gherla cabinet parlamentar

Cu acest prilej, a avut loc o întâlnire la care au fost prezenți cei doi parlamentari, deputații Viorel Băltărețu și Oana Murariu, președintele USR Gherla Dan Mureșan, membrii ai organizației, invitați din comunitatea locală.

usr gherla cabinet parlamentar

Scopul declarat al deschiderii cabinetului parlamentar la Gherla este acela de a facilita o legătură directă între alegători și parlamentari.

Oaspeții au vorbit pe rând despre situația actuală, au abordat câteva dintre problemele de la nivel național și local, și au exprimat idei de proiecte pentru Gherla care ar putea fi promovate în folosul comunității.

Întrebați despre modul în care percep relația cu partidele din alianța de la guvernare – PNL și UDMR, parlamentarii USR au ținut să atragă atenția că în mass-media este prezentată o imagine uneori deformată, în condițiile în care parteneriatul se desfășoară în condiții bune. Pe o scară de la 1 la 10, trei dintre parlamentarii prezenți au notat cu 8 relația cu aliații.

Președintele organizației locale Dan Mureșan a vorbit la rândul său despre activitatea din consiliul local, considerând că USR Plus a adus o îmbunătățire a modului în care se face administrație publică în Gherla.

sus(30)jos(13)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

1 comentariu

  1. Sunt convins cå reprezentantii USRPLUS ar contribui mai mult la imbunåtåtirea administratiei publice in oras dacå ar fi luati in considerare de cåtre alianta politicå fåcutå contra naturii si aflatå la putere in Gherla...

    sus(2)sus(0)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?