taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
accident urs cluj autostrada turda bors

Urși pe șoselele din Cluj, unul a fost lovit de mașină, pasagerii au stat speriați în autovehicul, animalul încă mișca

Suprapopularea cu urși se face simțită și la Cluj. După cazuri de urși din zona montană coborâți printre oameni, în căutare de mâncare, de această dată un urs de 300-400 de kilograme a ajuns pe o autostradă.

Miercuri dimineața în jurul orei 4, un șofer care circula cu un Volkswagen Passat pe autostrada A3 Turda – Borș a fost luat prin surprindere de apariția în fața sa a unui urs.

Șoferul, în vârstă de 62 de ani, din Mediaș, județul Sibiu, care mergea cu familia la aeroport la Cluj, nu a mai putut evita impactul, iar animalul a fost lovit în plin. „A fost ceva panică după impact, pentru că ursul a mai mișcat după lovitură, iar pasagerii au rămas speriați în mașină”, au povestit pe rețelele sociale apropiați ai pasagerilor.

accident urs cluj autostrada turda bors

foto: Facebook

Alți șoferi care au oprit și s-au apropiat să vadă ce s-a întâmplat au luat-o la fugă când ursul a dat semne că se ridică. În cele din urmă, animalul de murit.

Accidentul s-a soldat cu avarierea autovehiculului, iar potrivit polițiștilor, traficul rutier nu a fost afectat.

Șoferul care a avut parte de această întâmplare mai puțin obișnuită a fost testat cu aparatul etilotest de oamenii legii, iar rezultatul a fost negativ.

 

sus(2)jos(6)

Lasă un răspuns