irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
urs dej

Urs între blocurile de locuințe, printre mașini, la Dej – VIDEO

După ce apariții de urși au fost semnalate în zone rurale, în Fiezșu Gherlii, Țaga, Mintiu Gherlii, apoi aproape de blocurile ANL de lângă pădure, în Gherla, un nou caz s-a petrecut la Dej. Un urs a apărut chiar între blocurile de locuințe.

video gherla info

Apariția a avut loc miercuri. Prima dată, ursul a fost observat în pădurea de la marginea municipiului. Pe internet au circulat imagini cu animalul în curtea unei unități militare, unde ursul rupe o placă de beton.

video gherla info

În cursul serii, animalul a fost filmat în zona locuită, chiar pe aleile dintre blocuri. printe mașinile parcate.

ro alert urs dej bungar padure

foto primită de la Andrei

În jurul orei 22, ISU Cluj a emis mesaje Ro-Alert, prin care se anunța prezența ursului în zona pădurii Bungar. Oamenii au fost îndemnați să evite zona și să rămână în case, să păstreze distanța față de animal, să nu încerce să se apropie de acesta, să îl hrănească sau să se fotografieze.

În zonă au fost trimise echipaje de intervenție, în scopul găsirii și  tranchilizării ursului, dar acesta s-a făcut nevăzut.

video gherla info

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns