irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
angajare sofer transport mobila gherla dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
urs accident fizesu gherlii

Accident la Fizeșu Gherlii, urs de 250 kg lovit de mașină – VIDEO

Un șofer care circula în noaptea de joi spre vineri prin zona localității Fizeșu Gherlii a avut parte de un șoc atunci când în fața mașinii i-a apărut o namilă de urs. Impactul nu a putut fi evitat.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 0.30. Șoferul de 25 de ani, din Gherla, se deplasa spre casă, iar la un moment dar, i-a tăiat calea un urs uriaș, care traversa șoseaua.

accident fizesu gherlii urs

Ursul a fost grav rănit în urma impactului. Până spre dimineață a rămas pe marginea șoselei, iar apoi a reușit să se mai deplaseze încă aproximativ 100 de metri spre pădure. În jurul orei 6, un șofer care a trecut prin zonă l-ar fi văzut și a dat alarma la 112, au povestit localnicii.

IPJ Cluj informează că polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au fost sesizați de către un tânăr de 25 de ani, din municipiul Gherla, cu privire la faptul că, în jurul orei 00.30, în timp ce se deplasa pe DJ 109 C, din direcția Țaga spre Gherla, în afara localității Fizeșu Gherlii, a fost implicat într-un eveniment rutier și a acorșat un urs, care se afla pe partea carosabilă. Sesizarea poliției pentru a interveni a fost efectuată în cursul dimineții, în jurul orei 06.00.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla și cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare Cluj, reprezentanți ai Gărzii Forestiere Cluj, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, reprezentații Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Cluj, dar și ale autorităților locale publice – SVSU Fizeșu Gherlii.

Medicii veterinari sosiți la locul evenimentului au procedat la tranchilizarea a animalului, pentru a vedea în ce stare este. În urma consultării, s-a constatat că ursul, un mascul în vârstă de 5-6 ani,  a suferit o fractură totală la bazin și la coloana vertebrală, în zona lombară, plus alte leziuni interne, astfel că s-a luat decizia eutanasierii animalului.

urs fizesu gherlii

video gherla info

angajare loc de munca sofer distributie gherla dej cluj fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

1 comentariu

  1. Dar tânărul de 25 de ani ce a făcut după accident? De ce a trebuit să se chinuie bietul animal până la 6 dimineața? Trist, foarte trist. Cultură civică de Gherla.

Lasă un răspuns