taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
baie piscina tineri adolescenti

Urmează zile frumoase și calde, se anunță caniculă în unele zone

Vremea va fi tot mai caldă zilele următoare în toată România, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Canicula va fi prezentă mai ales în sudul și vestul țării, iar umezeala din aer va crea disconfort.

Începând de joi, 6 august și până sâmbătă, 8 august, este valabilă o informare meteo de caniculă.

În regiunile sudice și estice vremea va fi foarte caldă și se vor înregistra temperaturi maxime de 34-37 de grade. Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze la rafală, în general, de 40-50 km/h.

Îndeosebi vineri și sâmbătă, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități în cea mai mare parte a Munteniei și a Dobrogei și local în Moldova și Oltenia.

Indicele temperatură-umezeală va depăși pe arii restrânse pragul critic de 80 de unități și în Câmpia de Vest, mai ales pe parcursul zilei de sâmbătă.

La Gherla, toată partea a doua a săptămânii va fi caldă și frumoasă, cu 30-32 de grade la umbră, iar șansele de ploi vor fi minime. Prognoza ANM arată că vremea ar putea să fie la fel pe parcursul întregii săptămâni care urmează.

foto: arhiva / signalsaz.com

sus(1)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns