taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
plaja asfalt fete

Luna august începe cu o săptămână de foc, temperaturile o iau razna – vremea pe zile

Prima săptămâna din luna august ar putea fi cea mai fierbinte din acest an. Meteorologii nu au veşti bune pentru cei care suportă mai greu căldurile, iar cei care aşteaptă ploi vor trebui să-şi ia gândul.

Începând de duminică, 30 iulie, temperaturile vor creşte vertiginos, astfel că începând de marţi şi până la sfârşitul săptămânii se vor înregistra în zonă temperaturi care vor depăşi pragul caniculei.

Prognozele arată că se vor înregistra frecvent 35-36 de grade Celsius la umbră, aceasta în condițiile în care mediile normale ale perioadei sunt în jurul valorii de 26 de grade.

vremea gherla august cluj 2017

sursă grafică prognoză: accuweather.com

Pe parcusul săptămânii viitoare, nopţile şi dimineţile vor fi foarte calde, iar în partea a doua, mercurul din termometre nu va mai coborî sub 19-20 de grade.

În ce priveşte precipitaţiile, acestea ar putea lipsi cu desăvârşire. Cerul se anunță mai mult senin, iar norii vor fi doar trecători.

Valul de căldură va afecta România, dar și Ungaria, Serbia, Croația, Muntenegru, Bulgaria, Grecia, cea mai mare parte a Italiei, Ucraina și Republica Moldova.

O răcorire a vremii ar putea avea loc doar din a două săptămâna a lunii august, după data de 7, când temperaturile se vor apropia de normal şi ar putea apărea şi ploi.

sus(6)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns