taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
masina urmarire cluj

Urmărit de polițiști prin Cluj, și-a abandonat mașina și a luat-o la fugă

Fuga e rușinoasă, dar e sănătoasă, s-a gândit un bărbat, urmărit de poliție.

Marți seara în jurul orei 19, omul conducea un autovehicul pe strada Fabricii de Zahăr din Cluj-Napoca. Când s-a întâlnit cu polițiștii pe traseu, a intrat în trepidații, și avea și motive. Oamenii legii i-au făcut semn să oprească, dar conducătorul auto și-a continuat deplasarea.

Cu sirenele pornite, polițiștii au început urmărirea. După câteva sute de metri, ajuns pe strada Răsăritului, șoferul a ieșit cu mașina de pe șosea, a oprit și a luat-o la fugă pe jos. Dar polițiștii au fost mai iuți de picior și în scurt timp l-au prins și l-au imonilizat.

Au aflat astfel că bărbatul de la  volan are 33 de ani, este din Cluj-Napoca și din verificări a reieșit că nu are permis de conducere.

politie ambulanta cluj

foto: Info Trafic jud Cluj

Șoferii aflați în trafic au povestit că mașina ar fi intrat pe interzis și că în interiorul acesteia s-ar fi aflat și un copil. La eveniment a intervenit și un echipaj de ambulanță.

Polițiștii efectuează în acest caz cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

sus(10)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns