taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
taga

Urmărire pe dealuri la Taga după un grup de fete care au furat banii unei femei

Banii adunați cu grijă de o femeie din Taga au dispărut cât ai clipi, după ce în casa femeii a pătruns un grup de fete.

Pe 11 octombrie, trei fete au fost observate pe ulițele satului, având asupra lor bani. Suspicioși, oamenii au anunțat poliția, care a început imediat verificările.

Polițiști de la posturile din Taga și Buza au pornit după fete, care au luat-o la goană, peste dealuri, semn că se știau cu musca pe căciulă. Numai că oamenii legii au fost mai iuți de picior, le-au ajuns și le-au luat la întrebări.

Fetele au recunoscut că au intrat în casă femeii și că au luat banii. Era vorba despre 1.700 de lei, bani care au fost restituiți pagubitei. Aceasta habar nu avea ce se întâmplase.

În urma verificărilor s-a constatat că minorele, cu vârste de 10, 12 și 13 ani, erau domiciliate în localitatea Recea Cristur din județul Cluj.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Însă conform legii, minorii sub 14 ani nu răspund penal.

sus(13)jos(4)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?