taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
accident politie masina maramures

Urmărire pe 30 de kilometri cu poliția în Maramureș, s-a tras foc, mașina de poliție lovită – VIDEO

Un echipaj de poliție a urmărit o jumătate de oră o mașină al cărui șofer nu a oprit la semnal. Totul s-a încheiat cu focuri de armă și mașini avariate.

Miercuri seara în jurul orei 23, polițiștii din Vișeu de Sus, județul Maramureș, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care circula spre Moisei. Conducătorul auto nu a respectat semnalele polițiștilor, și și-a continuat deplasarea, cu viteză mărită.

Polițiștii au trecut la urmărire, folosind semnalele acustice și luminoase, pe o distanță de aproximativ 30 km, până în zona unui complex turistic din Borșa.

La un moment dat, conducătorul autoturismului ar fi frânat brusc, iar, în urma unui viraj la stânga, a intrat în coliziune cu mașina de poliție.

Unul dintre polițiștii aflați în autospecială a folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical, după care două focuri asupra pneurilor autoturismului.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că la volanul autoturismului, se afla un bărbat de 65 ani din Borșa, care nu deține dreptul de a conduce.

Conducătorul mașinii de poliție a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar în cazul bărbatului de 65 ani, a rezultat o concentrație de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului, a rezultat avarierea celor două mașini implicate.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

video în continuare

sus(9)jos(3)

Lasă un răspuns