taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
politist pistol

Urmărire cu sirene de poliție și focuri de armă după un tânăr, de la Cluj până la Bonțida – VIDEO

Sirenele mașinilor de poliție și focurile de armă au răsunat în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe șoseaua Gherla-Cluj, ca într-un adevărat film de aventură.

În jurul orei 2, un tânăr ar fi sustras o autoutilitară din fața unui hotel din Cluj-Napoca. S-a dat alarma în rândul tuturor patrulelor de poliție din județul Cluj și a început urmărirea.

Mașina urmărită a luat-o spre Gherla, iar pe traseu a rupt mai multe baraje ale poliției. În timpul urmăririi, polițiștii au tras focuri de armă în aer și în direcția autovehiculului.

După aproximativ 25 de kilometri, în zona localității Bonțida, fugarul a abandonat mașina, dar a fost prins în scurt timp.

Din primele informații, suspectul este un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Cluj-Napca. Din verificări a rezultat că acesta era băut și nu avea permis de conducere.

video în continuare

ACTUALIZARE

Sâmbătă în jurul orei 02.15, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre furtul unei autoutilitare, din parcarea unui hotel, din municipiul Cluj-Napoca.  Autoutilitara a fost dată în atenția patrulelor din întreg județul, formându-se filtre rutiere pe raza întregului județ. La scurt timp, aceasta a fost identificată în municipiul Cluj-Napoca de către un echipaj din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi.

Polițiștii au procedat la efectuarea unui semnal de oprire însă, conducătorul auto și-a continuat deplasarea, motiv pentru care, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, împreună cu echipaje de poliție rutieră și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca și Poliției municipiul Gherla și a Serviciului Rutier.

În timpul urmăririi, atât polițiștii cât și jandarmii din cadrul Grupării Mobile Cluj-Napoca au tras mai multe focuri de armă, de avertisment și asupra autovehiculului, fără a rezulta rănirea vreunei persoane.

Autoutilitara a fost urmărită aproximativ 25 de km, până în localitatea Bonțida, unde conducătorul a abandonat-o și s-a ascuns într-o locuința din apropiere, unde a fost identificat de către polițiști la scurt timp.

În urma verificărilor, s-a stabilit ca este un tânăr de 20 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Totodată, polițiștii au constatat că, acesta nu poseda permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Tânărul a fost reținut sâmbătă pentru 24 de ore. Duminică va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

sus(13)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns