taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
sofer urmarire politie cluj

Urmărire cu poliția prin Cluj după un șofer rebel. Cum l-au prins și de ce n-a oprit la semnal

O urmărire ca-n filme a avut loc luni seara, la ieșirea din Cluj spre Gherla.

În jurul orei 18, polițiștii clujeni, care se aflau într-o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere, pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca au făcut semnal unui conducător auto să oprească. Șoferul nu a oprit și și-a continuat deplasarea.

A început urmărirea cu polițiștii, care și-au anunțat colegii din Apahida că s-ar putea să aibă parte de musafiri. Pe traseu, urmaritul a mai lovit o mașină aflată în trafic, dar și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Filtrul de poliție de la Apahida a reușit să-l blocheze pe șoferul rebel. Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru audieri. In mașina urmărită se mai aflau înca patru tineri.

Din verificări a rezultat că urmăritul era un un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Cămărașu. Și, ce surpriză, nu avea permis de conducere. Omul fusese eliberat de câteva luni din pușcărie, după o condamnare pentru tâlhărie. A fost eliberat mai devreme, în urma recursului compensatoriu.

Soferul și pasagera din față au declarat că au fost la cumpărături. Ceilalți trei pasageri, aflați pe bancheta din spate, au declarat că au fost luați la ocazie.

ACTUALIZARE

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbat, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

foto: Info Trafic jud Cluj

sus(6)jos(12)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns