taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
masina contrasens gherla

Urmărire cu poliția după un șofer, a făcut accident, apoi a tăiat-o pe trotuar, printre pietoni și a dispărut – VIDEO

O urmărire ca-n filme a avut loc la Gherla, după un șofer care nu s-a lăsat intimidat de polițiști, dimpotrivă.

Marți în jurul orei 17, un șofer a fost observat în timp ce depășea neregulamentar și circula pe contrasens, între Livada și Gherla.

Șoferul și-a continuat drumul cu viteză infernală prin Gherla, urmărit de polițiști.

Prin centrul orașului, circulând tot pe contrasens, șoferul a fost la un pas să lovească câțiva pietoni, care se angajau în traversarea șoselei pe zebră. Apoi inevitabilul s-a produs: în fața sa, o dubă a virat la stânga, pentru a intra pe strada Parcului.

Impactul nu a putut fi evitat, dar nici asta nu l-a determinat pe șofer să oprească cursa nebună. A urcat pe trotuar, unde a rulat câțiva zeci de metri printre pietoni, până în dreptul primăriei, iar acolo a pătruns pe rondoul de flori, a pus un copac la pământ, a tăiat calea mașinilor care circulau din sensul opus și și-a continuat drumul spre Dej.

accident gherla

gherla copac rupt

foto primită de la Ovidiu

La scurt timp au ajuns și polițiștii, care au continuat cu sirenele pornite urmărirea șoferului.

Acesta este căutat acum de polițiști, în vederea identificării și luării măsurilor legale. Același lucru îl așteaptă și șoferul care s-a ales cu mașina lovită și care deocamdată a rămas cu paguba.

Din primele informații, șoferul conducea un autovehicul marca Audi, de culoare gri, cu număr străin, probabil de Marea Britanie (UK).

Proprietarul mașinii lovite, un bărbat din Gherla, a povestit că a aflat de la un localnic că mașina urmărită ar fi virat de la șoseaua principală spre strada Liviu Rebreanu, pe lângă liceul Petru Maior și de acolo ar fi intrat pe strada Mihai Viteazul, unde a oprit.

O femeie a povestit că în aceeași zi, în jurul orei 13, i-a atras atenția o mașină care corespunde descrierii, care circula dinspre centru spre autogară. „Eram pe strada Armenească, am trecut strada în apropiere de circa medicală, ceva mi s-a părut suspect la șofer, m-am uitat și am văzut că era pe dreapta, iar la mașină avea tablă de înmatriculare galbenă cu număr de Anglia”.

Momentul impactului de la Gherla și al cursei cu mașina pe trotuar a fost înregistrat pe o cameră de supraveghere din zonă.

video în continuare

sus(22)jos(65)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

3 comentarii

  1. Asta se întâmplă când poliția gherla e doar de decor,unii dorm acasă în tura de noapte ,alții din timpul serviciului fac piața sau duc copii la școală cu mașina de serviciu ,își urmăresc șefii sau amantele . ETC .îmi e dor să văd un polițist īn patrulare ( nu plimbare ) am sperat că o dată cu noul comandant se va schimba ceva .degeaba.,Acest comentariu va merge și la ministrul Velea .

    sus(53)sus(3)
  2. Politia locala Gherla trebuie desfintata si bani folosti in alta parte s-au marit impozitele cu 4% de ce sa platim niste incompetenti in frunte cu primarul si consilieri care au distrus Gherla in ultimi 4 ani AMR 5

    sus(91)sus(1)

Lasă un răspuns