taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj excavari excavator gherla dej cluj telefon
politie urmarire cluj

Urmărire cu împușcături la Cluj după un BMW, două mașini de poliție lovite – VIDEO

Duminică s-a dat mobilizarea între polițiști, după ce un șofer a fost observat conducând haotic un BMW prin Cluj. Bărbatul aflat la volan a dat mari bătăi de cap polițiștilor.

Pe la ora 15, polițiștii au fost anunțați că o mașină circulă haotic prin Cartierul Buna Ziua din Cluj-Napoca. Au fost alertate imediat toate echipajele de poliție de pe raza municipiului.

Două mașini de poliție care au făcut un baraj pe șosea pentru a-l opri pe șofer au fost lovite de acesta, care nu s-a lăsat impresionat de semnalul polițiștilor de a opri. În cursa nebună, el a mai lovit alte două autovehicule civile.

Ca ultimă măsură, polițiștii au tras cu pistolul, la început în sus, apoi direct în mașina scăpată de sub control. Ajuns pe strada Soporului, șoferul urmărit a derapat și mașina a ieșit de pe șosea.

video: momentul capturării șoferului

Polițiștii au aflat astfel că la volanul mașinii, care era înmatriculată în județul Suceava, se afla un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Apahida. La momentul opririi, acesta era singur în mașină. Omul a fost încătușat.

politie urmarire cluj

politie urmarire cluj

foto: Info Trafic jud Cluj

Aparatul etilotest a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost verificat în baza de date și s-a constatat că nu are nici permis de conducere. S-a mai stabilit că bărbatul a încălcat interdicția de a conduce autovehicule, printr-o pedeapsă complementară anterioară.

Toată aventura s-a încheiat fără să fie cineva rănit. Șoferul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

politie urmarire cluj

Faţă de tânãrul de 28 de ani, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. La expirarea perioadei, acesta va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, refuz sau sustragere de la prelevarea de monstre biologice și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

sus(63)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns