taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
politie girofar

Urmărire cu două polițiste după o mașină fără numere de înmatriculare, de la Țaga până la Buza

O mașină care circula fără plăcuțe de înmatriculare a atras atenția polițiștilor, iar în scurt timp a început urmărirea.

S-a întâmplat pe 16 mai, la Țaga. De serviciu erau două polițiste de la Secția 7 Poliție Rurală Gherla, care au urcat rapid în Loganul Poliției și au trebuit să tragă tare, pentru că șoferul fără numere conducea un Land Rover. Dar asta nu le-a împiedicat să-și ducă misiunea până la capăt. Urmărirea s-a încheiat la Buza.

În scurt timp a fost identificat și șoferul, bărbat în vârstă de 69 ani, din comuna Buza, județul Cluj. Din verificări a rezultat că autoturismul nu era înmatriculat sau înregistrat conform legii.

În acest caz se efectuează acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă prevazuta si pedepsita de Cod Penal.

foto: arhiva

sus(46)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns