hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa

corneliu vadim tudor ontanu prm unpr

UNPR si PRM au încheiat un protocol pentru sustinerea lui Victor Ponta în turul II

Uniunea Națională pentru Progresul României a încheiat marți un protocol de colaborare cu Partidul România Mare privind susținerea candidaturii premierului Victor Ponta în turul al II-lea al alegerilor prezidențiale, a anunțat Biroul de presă al UNPR.

Protocolul a fost semnat de președintele UNPR, Gabriel Oprea, și președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.

Având în vedere existența unui important set de valori comune pe care le împărtășesc, UNPR și PRM au convenit asupra unui protocol în baza căruia ambele formațiuni politice se angajează să susțină prin toate structurile lor centrale și locale în turul doi al alegerilor prezidențiale din data de 16 noiembrie 2014 candidatura dl Victor Ponta la Președinția României, la funcția de președinte al României. Ambele formațiuni — UNPR și PRM — consideră alegerea dl Victor Ponta în funcția de președinte al României ca un obiectiv de interes național care va genera stabilitate politică și economică a țării, creșterea bunăstării populației și a prestigiului său internațional„, a arătat Onțanu, într-o conferință de presă comună cu președintele PRM, Vadim Tudor.

El a precizat că UNPR și PRM militează pentru respectarea principiilor statului de drept, având ca prioritate respectarea și aplicarea legilor. În ceea ce privește relațiile internaționale, cele două partide pornesc de la faptul că România este o componentă importantă a lumii secolului XXI, în care trebuie să joace un rol activ și constructiv, a adăugat Neculai Onțanu.

Klaus Iohannis și echipa lui au făcut niște greșeli monumentale pentru mișcarea naționalistă din România. Într-un an de profundă criză, mișcările naționaliste și justițiare au crescut ca din apă. Știți bine ce se întâmplă în Marea Britanie, în Franța, în Italia, peste tot cresc aceste mișcări. Ca naționalist român (…), eu nu voi vota niciodată un străin de neam și lege, un om de o altă etnie. Prin absurd, prin antiteză, Klaus Iohannis ar putea deveni președintele României, atunci când voi deveni eu președintele Germaniei. (…) Îl asigur că nu va fi președintele României, pentru că țara asta e locuită„, a spus Vadim Tudor, într-o conferință de presă alături de secretarul general al UNPR, Neculai Onțanu.

El a afirmat că a decis să-l ajute pe Victor Ponta să câștige Președinția României „după o serioasă reflectare și meditație”, argumentând că Ponta ar reprezenta „răul cel mai mic”.

De asemenea, liderul PRM a arătat că este de acord cu legea amnistiei, motivând acest lucru prin faptul că ar fi mulți oameni închiși pe nedrept.

Noi dorim să se respecte legea și să se termine cu arestările astea abuzive. O rușine! Arestezi un fost prim-ministru al României, arestezi un vicepreședinte al Camerei Deputaților, pe Viorel Hrebenciuc. Are păcatele lui, dar a avut și merite. Cât despre treaba cu pădurile, asta este o comicărie. A negociat cu tânărul Dan Șova să se dea o lege a amnistiei. Păi, asta am vorbit și eu cu toată lumea. Sigur, să se dea, că sunt mulți oameni închiși pe nedrept„, a precizat Tudor.

Întrebat de ce a încheiat alianță cu UNPR, și nu cu PSD, el a spus că de președintele UNPR, Gabriel Oprea, îl leagă o dragoste față de echipa de fotbal Steaua.

Eu, în fiecare zi, mă așez pe bordură în fața casei mele, mă gândesc la Gabi Oprea și la Neculai Onțanu și plâng în hohote. Nu pot trăi fără ei. Sunt prietenii mei, Gabi Oprea e stelist, ca și mine. De Nică Onțanu ce să mai vorbim, un om cu totul deosebit. Poate nu luați în seamă factorul acesta — hobby-ul pe care îl am eu și cu frații militari în familie, alte rude. Un bărbat își poate schimba în viață multe, numele, soția, profesia, uneori și sexul, dar echipa de fotbal favorită niciodată. Deci mă leagă de Gabi Oprea o mare dragoste față de echipa Steaua„, a spus liderul PRM.

El a adăugat, însă, că va vorbi și cu Victor Ponta.

Partidele de aceeași orientare politică, în speță de centru-stânga, se regăsesc„, a declarat Corneliu Vadim Tudor, citat de Agerpres.

sus(2)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns