taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
vlad barbos adrian gurzau miscarea populara cluj

UNPR Cluj-Napoca a trecut la PMP

Întreaga organizație a UNPR Cluj-Napoca, biroul local, structurile politice locale, împreună cu Mirel Tâgorean, consilier local, fost președinte al organizației muncipale UNPR și cei 500 de membri ai organizației, a trecut marti, 5 aprilie 2016, la organizația PMP Cluj-Napoca, se arata intr-un comunicat de presa semnat de deputatul Adrian Gurzau, presedintele PMP Cluj.

„I-au alungat din partidul în care nu se mai regăsesc, jocurile politice și alianțele negociate peste capul lor. Deocamdată, a plecat organizația municipală, dar vor pleca și alte organizații din județ și din țară. Am fost contactați de 22 de organizații locale din Cluj până acum, care nu vor să gireze jocurile politicianiste făcute în afara agendei cetățeanului”, se mai arata in acelasi comunicat.

“În curând ni se vor alătura și alți membri. Nu ne mai regăsim în UNPR, multe din ideile noastre regăsindu-se în PMP”, a declarat Mirel Tâgorean, consilier local, fost președinte al UNPR Cluj-Napoca.

Partidul Mișcarea Populară Cluj salută această decizie care „destructurează înțelegerile obscure ale noii Uniuni Social Liberale care și-ar pune om atât la primăria Cluj-Napoca cât și la președinția Consiliului Județean Cluj, numai pentru a mai sărăci bugetele locale pentru afacerile și sinecurile lor politice. Suntem deschiși tuturor celor care se regăsesc în politica președintelui Traian Băsescu și a PMP și nu se regăsesc în negocierile obscure ale liderilor lor”, se mai mentioneaza in comunicatul PMP Cluj.

foto: arhiva

sus(18)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns