taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
elicopter unitate speciala aviatie cluj

Unitatea Specială de Aviație Cluj-Napoca, misiuni în primul trimestru din 2021

Activitatea de zbor a Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca în primul trimestru al anului 2021 a constat în îndeplinirea cu succes şi în condiţii de securitate aeriană a misiunilor ordonate în cooperare cu alte structuri ale M.A.I. sau în cooperare cu Ministerul Sănătații și de executare a zborului de instruire pentru perfecţionarea pregătirii personalului.

Astfel, în trimestrul I 2021, personalul aeronavigant al unității a executat un număr de 166 ore şi 15 minute de zbor cu elicopterele aflate în dotarea I.G.Av. în misiuni ordonate în volum de 88:26 ore, zbor de instruire în volum de 22:25 ore, misiuni SMURD și în punctele de operare aeromedicale, în volum de 55:24 ore.

De asemenea, piloţii Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca au executat în trimestrul I 2021 şi un număr de 18 misiuni de transport persoane infectate cu SARS-CoV-2 la unităţile spitaliceşti din ţară pentru asigurarea tratamentului medical de specialitate.

Personalul din Centrul Operaţional al unităţii a coordonat un număr de 384 de misiuni aeriene în trimestrul I 2021 pentru executarea acestora în deplină securitate aeronautică.

Asigurarea meteorologică, componentă importantă pentru desfăşurarea activităţilor aeronautice, a fost realizată prin furnizarea operativă a datelor şi informaţiilor privind evoluţia condiţiilor meteorologice, care au contribuit la executarea în condiţii de securitate a 343 de misiuni de zbor în primul trimestru al anului 2021.

sus(6)jos(1)

Lasă un răspuns