taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
fotbal atletic olimpia gherla unirea triteni

Unirea Triteni şi-a găsit naşul în retur, la meciul cu Atletic Olimpia Gherla

Echipa de fotbal Unirea Tritenii de Jos, neînvinsă până acum în returul campionatului ligii a IV-a, şi-a gasit sâmbătă naşul. Atletic Olimpia Gherla a învins-o cu 2-1, în etapa 23. De altfel, gherlenii au câştigat şi meciul din tur, jucat acasă în octombrie anul trecut, cu 2-0.

Echipa din Gherla a jucat sâmbătă în deplasare, de la ora 15.30. La o jumătate de oră după începerea meciului, Mureşan transformă dintr-o lovitură de la 11 metri şi deschide scorul pentru Atletic.

Gazdele au reuşit egalarea în repriza secundă, în minutul 75. Si pe când jocurile păreau făcute, în minutul 90 Fodor trimite balonul cu capul în poarta adversă şi aduce victoria pentru Atletic Olimpia.

Echipa de start: Samson, Gliga, Stupinean, Bold, Prodan, Murşsan, Alex Rus, Dascăl, Bondor, Salac. Rezerve: Trif,  Hossu, Fodor, Codorean.

„Ne bucurăm pentru acest rezultat, suntem prima echipa care am câștigat contra celor de la Triteni în acest an, ei nu au pierdut nici un meci anul acesta”, a declarat un oficial al Olimpiei. „Am jucat cu o echipă bună, care s-a întărit vizibil în această iarnă”.

CFR Dej vor fi adversarii gherlenilor pentru meciul din etapa următoare. Aceasta se va disputa vineri, 28 aprilie 2017, de la ora 17, pe stadionul „Olimpia”.

foto: arhiva

sus(19)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns