taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
fotbal unirea iclod somesul dej

Unirea Iclod n-a rezistat iureşului dejean și a pierdut meciul cu Someșul

A fost un meci de bună calitate şi joc palpitant duminică după-amiază, în cadrul etapei a 7-a din liga a IV-a, pe Iclod Arena, la întâlnirea dintre Unirea din localitate și Someșul Dej.

În tribune au luat loc numeroși spectatori, mulţi veniţi de la Gherla sau chiar şi din Dej. Pe un soare de vară,  suporterii au avut parte şi de un joc dinamic, cu multe faze de poartă şi cu nu mai puţin de patru goluri, din care trei înscrise de echipa osaspete, mult mai motivată în acest campionat.

Formaţia antrenată de tehnicianul sătmărean Mircea Bolba a fost vioara întâi, jocul grupării din Dej a avut mai multă cursivitate, dovadă în acest sens fiind şi cele trei reuşite la poartă.

Jocul a fost echilibrat în prima repriză, iar scorul a fost deschis de fostul fotbalist al Unirii Dej, Paul Bogdan, care în minutul 36 a scăpat singur pe partea dreapta şi a marcat de la marginea careului în poarta apărată de bravul Szekely Lorand, care până în acel moment avusese două intervenţii salvatoare la atacurile oaspeţilor, reușind să scoată două mingi pe care scria gol.

După pauză, Unirea Iclod a forţat atacul, iar în minutul 51 a reușit egalarea dintr-un penalty just acordat de centralul clujean, Dragoş Lunca. La acea fază, dejeanul Tinuţ Budăcan (fost şi la FC „U”) a fost eliminat, iar Someşul a rămas în zece jucători pe teren. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de atacantul Vasile Pop.

Dejul nu s-a mulţumit cu un egal şi a atacat în trombă, chiar dacă aveau un om îm minus. În minutul 65 experimentatul fundaş Alin Toma a înscris cu capul la o centrare de pe dreapta, iar la ultima fază a partidei, în prelungiri Cătălin Nuţu a pecetluit scorul final, 3-1 pentru Someşul Dej. Astfel, gruparea rămâne în cărţi pentru câştigarea acestei ediţii a campionatului ligii a IV-a.

Unirea Iclod a suferit a doua înfrângere consecutivă, după ce în etapa anterioară a pierdut cu 0-1 pe terenul echipei Vulturul Mintiu Gherlii.

Unirea Iclod a aliniat formaţia Szekely Lorand – Paul Sîmboan, Tiberiu Koszoruş, Vasile Gorga, Vlad Săvan – Patrik Pop, Valentin Dârjan, Marius Cupşa (43 Cătălin Raţ), Alin Gârda – Paul Dârjan, Vasile Pop.

În aceeași etapă, Atletic Olimpia Gherla a câștigat cu 4-0 meciul cu Unirea Tritenii de Jos, iar Vulturul Mintiu Gherlii a pierdut cu 3-1 partida cu Sporting Apahida.

Szekely Csaba

foto: Facebook

sus(3)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns