taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
fotbal unirea geaca viitorul sopor

Unirea Geaca este din nou vicecampioana Ligii a V-a, zona Mociu. Victorie cu Viitorul Sopor în ultima etapă

Chiar dacă înainte de începerea actualului sezon, Unirea Geaca a pierdut nu mai puţin de doisprezece jucători, unii plecaţi din proprie convingere, alţii plecaţi la influenţa altor persoane, Unirea Geaca şi-a respectat blazonul şi a reuşit să urce pentru a treia oară consecutiv pe treapta a doua a podiumului.

Înaintea ultimei etape de campionat, Unirea Geaca avea un avantaj fragil de doar 2 puncte în faţa urmăritoarelor Recolta Frata şi Gloria Cătina. Ultima etapă nu a produs surprize în partea de sus a clasamentului şi Unirea Geaca şi-a păstrat locul în clasament în urma victoriei cu scorul de 8-1 împotriva echipei Viitorul Sopor.

fotbal unirea geaca viitorul sopor

Unirea Geaca a început jocul de duminică, jucat acasă, cu o motivaţie mare şi a reuşit să deschidă scorul în minutul 8, prin Ardelean Marian, care după marcarea golului a fost înlocuit din cauza unei accidentări uşoare. După doar trei minute, jucătorul sosit în această iarnă de la CSM Câmpia Turzii, Tarcea Radu majorează scorul la 2-0. Din minutul 17, căpitanul echipei, Jeican Lucian a marcat pentru 3-0, risipind emoţiile poziţiei secunde.

fotbal unirea geaca viitorul sopor

Repriza a doua începe cu un gol marcat de Cionca Paul, care îndepărtează teremrile celor mai pesimişti suporteri. Basa Raul îşi trece şi el numele pe tabelă, în minutul 54, mărind scorul la 5-0.

fotbal unirea geaca viitorul soporOaspeţii reuşesc să reducă din handicap prin Bucur Doru în minutul 57. La doar două minute, Cionca Paul marchează din penalty pentru 6-1. În minutul 80, Jeican Lucian reuşeşte dubla în această partidă, iar în minutul 90, juniorul Tarţa Paul închide tabela şi acest sezon de campionat, marcând pentru scorul de 8-1, declanşând bucuria gazdelor.

Prima poziţie din acest sezon a revenit echipei Luceafărul Ghirișu Român, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost adjudecată de Recoltă Frata, la egalitate de puncte cu Gloria Cătina, având avantajul jocurilor directe.

Unirea Geaca a aliniat în ultima partidă din acest sezon următoarea formula de start:
Fekete – Todoran, Nicoară, Matei T, Enache – Tarcea, Jeican, Cetanas, Ardelean – Basa, Cionca
Au mai intrat: Zăblău, Hasmasan, Tineghe, Bărbos, Tarţa, Cheteles, Ferencz

Luni a avut loc la Cluj premierea de către AJF a performențelor din fotbalul județean. Unirea Geaca a primit diploma și cupa de vicecampioană în liga V- zona Mociu.

Paul Bărbos

sus(3)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns