irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
deseuri vegetale gherla strada mintiului

Unii își aruncă deșeurile vegetale în drum. ADP: „Urmează identificarea vinovaților”

S-au făcut lucrări de canalizare în ultimi ani pe strada Mintiului din Gherla, iar în urmă au rămas și decoruri mai puțin plăcute. O groapă apărută spontan a devenit în scurt timp locul unde se aruncă deșeurile vegetale din gospodării.

„Cam așa arată strada Mintiului de vreo 2 ani, de când s-a făcut canalizarea. Într-un loc s a format o mini groapă de gunoi și toată lumea aruncă resturile de la pomi, vie și alte rămășițe  aici”, spune un localnic. „În câteva luni cred că o să se blocheze șoseaua și nimeni nu ia nici o măsură!”

Sesizarea a ajuns la șefa ADP Gherla, Izabella Rotar. Aceasta a explicat că situația se datorează faptului că oamenii refuză să plătească ridicarea deșeurilor vegetale și se debarasează de acestea unde pot.

„Unii nu înțeleg că acest serviciu se face contra cost, nu putem face la nesfârșit servicii gratuite. Trebuie să conștientizam că orice deșeu produs trebuie eliminat prin asumarea anumitor costuri. Astfel de cazuri apar pentru că există oameni care se sustrag de la respectarea obligațiilor cetățenești!”.

Șefa ADP a mai precizat că instituția va face verificări cu ajutorul Poliției Locale pentru identificarea persoanelor care s-au debarasat de deșeuri aruncându-le pe drumul public.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns