taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
minge fotbal masca balon covid

Unde se joacă miniturneul de baraj pentru promovare în liga III la fotbal

Pentru desemnarea echipei care va reprezenta Clujul la barajul pentru promovarea în liga a III-a, în cursul lunii iulie va avea loc un mini play-off, cu participarea primelor trei clasate din liga a IV-a în momentul întreruperii campionatului în luna martie. Aceste formaţii sunt, în ordinea clasamentului, Someşul Dej, ACS Floreşti şi Victoria (fosta Supporter 0.2).

Miercuri la amiază, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, Vasile Marc, a declarat: „Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj va hotărî în cadrul primei şedinţe, împreună cu reprezentanţii celor tei grupări fotbalistice, locul de disputare al acestui minibaraj pe teren neutru. În mai multe cercuri fotbalistice din judeţ s-a pus problema ca gazdă a întâlnirilor să fie terenurile din Viişoara sau Mihai Viteazu, unde sunt create condiţii bune organizării competiţiei. Nu este exclus nici ClujArena, dar pe stadionul modern din parcul clujean chiriile sunt exagerate, deci cheltuieli mari atât din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, cât şi pentru echipele implicate. Rămâne ca locul minibarajului să fie stabilit la proxima şedinţă a Comitetului Executiv a AJF Cluj. Iclod Arena nu poate intra în discuţie, fiindcă la începutul returului, Someşul Dej a disputat acolo meciurile considerate acasă”.

Fiecare echipă participantă la baraj va fi obligată să-şi testeze jucătorii pentru noul coronavirus, care va însemna un efort financiar suplimentar din partea asociaţiilor sportive implicate. Aceste testări sunt obligatorii în toate competiţiile sportive desfăşurate în aceste zile, iar liga a IV-a nu face excepţie.

La întreruperea campionatului ligii a IV-a Cluj, pe primul loc se afla Someşul Dej, pregătită de antrenorul clujean Gică Barbu, cu 40 puncte, urmată de ACS Floreşti, cu 38 puncte şi Victoria Cluj (fosta Supporter 0.2) Cluj-Napoca, cu 37 puncte. Dintre aceste trei echipe fruntaşe se va desemna campioana judeţului Cluj, care apoi va participa la barajul pentru promovarea în liga a III-a.

Szekely Csaba

sus(2)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns