taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
baza cereale gherla

Unde a rămas blocat un pui de pisică și cum a fost salvat de un tânăr inimos – VIDEO

Mieunături disperate s-au auzit din nou din clădirea în ruine a fostei baze de cereale din Gherla. Localnici aflați în apropiere au auzit în ultimele zile o pisică, de undeva din vârful clădirii.

În urma unui anunț făcut pe rețelele de socializare, s-a găsit rapid și un salvator.

Radu, un tânăr care s-a mai implicat într-un caz asemănător la sfârșitul anului trecut, a luat problema în mână.

Miercuri la orele amiezii, cu ajutorul paznicului, a început căutările. După aproape trei ore, a reușit să găsească pisica, chiar la ultimul etaj al clădirii, într-un puț, dar la o adâncime de aproximativ 3 metri.

salvare pui pisica

Misiunea n-a fost una ușoară, pentru că locul era periculos, iar salvatorul putea oricând să cadă. A folosit un smâc, iar în cele din urmă a reușit să captureze puiul de pisică și să salveze astfel un suflet nevinovat. Pisicul a fost dus mamei lui, o pisică cu cinci puișori.

pui pisica salvat

„S-a mai întâmplat de mai multe ori în ultima vreme să se rătăcească pisoii și de fiecare dată sunt uimit unde pot ajunge!”, a povestit Radu. „Ar trebui făcut ceva, poate sterilizată pisica, ori acoperite intrările la bază”.

Salvatorul mai spune că iubita sa este cea care îl îndeamnă de fiecare dată când apar astfel de cazuri să intervină. El a mai ținut să mulțumească celor de la pază, care i-au permis accesul în interior.

vezi pe același subiect

Cum a fost salvat un pui de pisică rămas pe o țeavă, la zeci de metri înălțime, într-o clădire părăsită – VIDEO

sus(17)jos(0)

Lasă un răspuns