angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

politie noapte gherla

Un vuiet extrem de puternic s-a auzit peste oraș minute în șir – ce s-a întâmplat – VIDEO

Zeci de telefoane au sunat marți seară la 112, la poliție și la pompieri, după ce peste întreg orașul Gherla a început să se audă un vuiet extrem de puternic.

Fenomenul s-a produs în jurul orei 21,30 și a continuat timp de aproximativ o jumătate de oră. Semnale despre zgomotul ciudat au venit atât de la blocurile de lângă digul Someșului, cât și dinspre calea ferată ori din centru. Unii au crezut că este vorba despre un avion care zboară foarte jos, alții au crezut că trece un tren, dar când au constatat că vuietul nu se mai termină, au început să se gândească la ce e mai rău.

La ieșirea din oraș spre Fizeșu Gherlii au intervenit pompierii de la S.V.S.U. Gherla cu două autospeciale și două echipaje de poliție, dar și echipaje de la o companie de gaz.

Din primele informații, s-a produs un defect la magistrala de gaz, o conductă cu diametrul de aproximativ 60 cm, unde gazul are aproximativ 60 de atmosfere. Presiunea produsă în urma defectului ar fi produs vuietul care s-a auzit în tot orașul.

În cele din urmă defecțiunea a fost remediată, iar în jurul orei 22 zgomotul a încetat.

video în continuare

sus(6)jos(12)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns