taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
poseta acte bani

Un vârstnic pus pe furat a fost prins de polițiști la Dej

La vârsta la care alți bunici au grijă de nepoți, un bărbat de 64 de ani s-a apucat de furat.

În dimineața zilei de miercuri, 13 noiembrie, în jurul orei 6, omul ar fi pătruns fără drept într-o încăpere aparținând unei societăți comerciale din Dej. A profitat de neatenția unei persoane și i-a sustras o poșetă, în care erau acte de identitate, carduri, un telefon mobil și bani. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 500 de lei.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej – Biroul de Ordine Publică – au identificat și reținut pentru 24 de ore suspectul, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiul Piatra Neamț, județul Neamț.

Acesta este cercetat acum sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. În urma identificării și depistării bărbatului, prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Magistrații au emis joi pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În acest caz se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

foto: arhiva

sus(0)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns