mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte
incendiu vagon cluj gara

Un vagon a luat foc în gara din Cluj, flăcările s-au extins – VIDEO

O autospecială pentru stingerea incendiilor a pompierilor de la ISU Cluj a intervenit duminică seara seara la un incendiu în stația CFR Cluj-Napoca, la intrarea de pe strada Fabricii de Chibrituri.

pompieri cluj noapte gara

foto: Info Trafic jud Cluj

Incendiul a fost anunțat în jurul orei 19,30 și a cuprins inițial un vagon dezafectat. La momentul sosirii pompierilor, flăcările se extindeau la un al doilea vagon dintr-o garnitură de patru vagoane dezafectate.

incendiu vagon tren cluj

Echipajele de intervenție au reușit să controleze flăcările, dar operațiunile de stingere au durat mai mult de o oră.

Nu s-au anunțat persoane rănite ca urmare a incendiului.

Din cercetările preliminare, se pare că incendiul care a cuprins vagoanele dezafectate a pornit de la o neglijență privind fumatul.

video în continuare

sus(2)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns