taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla

Un ursuleț orfan îngrijit de un tânăr din Gherla, în reclamă tv națională – VIDEO

De câteva săptămâni rulează la televiziunile naționale din România o reclamă la o rețea de telefonie mobilă, în care apare unul dintre ursuleții orfani aflați în grija lui Gabriel Galgoczy, un tânăr din Gherla care se dedică salvării acestor animale.

Gabi este fiul meșterului sculptor Ioan Galgoczy și este, la rândul său, un mare iubitor al naturii.  El a povestit că într-o bună a zi a sunat telefonul și i s-a propus să filmeze pentru o reclamă. Povestea orfelinatului de urși din Munții Hășmașului, singurul de acest fel din Europa, a atras atenția. Gabi este și practicant de parkour, astfel că până la îmbinarea celor două pasiuni nu a fost decât un pas.

S-a filmat intensiv pentru cele 40 de secunde de reclamă, atât la munte, cât și în zona urbană. „A fost o experiență deosebită, am lucrat cu oameni profesionișiti, iar rezultatul a fost pe măsură și la final, toată lumea a fost mulțumită”, a povestit Gabi.

Filmările nu au fost lipsite de peripeții. La un moment dat, o săritură mai periculoasă s-a lăsat cu o aterizare greșită și cu o accidentare la genunche.

ursulet orfelinat

În reclamă apare și simpaticul ursuleț Gombotz. Numele l-a primit după un sondaj făcut între fanii orfelinatului, peste 12.000 pe pagina de Facebook Bear Again Rehabilitation Center for Orphan Bears.

În prezent, în orfelinat sunt îngrijiți 12 ursuleți. 11 dintre aceștia au împlinit deja 1 an și la sfârșitul verii vor fi eliberați în natură. Gombotz abia a împlinit o lună și el va mai rămâne o perioadă în grija orfelinatului, până va învăța să se descurce singur.

Cei care doresc să afle mai multe despre activitatea orfelinatului, pot accesa site-ul www.bear-again.com.

video în continuare

foto principală: captură spot Vodafone

vezi pe același subiect

Emoții la capturarea a doi ursuleți, ce s-a întâmplat cu ei – VIDEO

sus(38)jos(0)

Lasă un răspuns