hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

gherla tunel

Un TUNEL a apărut în centrul orașului, la Liceul Tehnologic – cu cât vrea să cumpere primăria clădirea – VIDEO

De trei săptămâni se lucrează la construcția unui „tunel” în buricul târgului.

Pe trotuarul din fața Liceului Tehnologic a început la mijlocul lunii februarie construcția unui tunel pentru pietoni. Este măsura luată de administrația locală pentru a preveni accidentarea trecătorilor. Din pereții clădirii se desprind în ultima perioada bucăți de tencuială, care pot fi periculoase. Lucrarea este executată de ADP Gherla.

Clădirea Liceului Tehnlogic, mai exact corpul dinspre Piață Libertății, a fost retrocedată după 1990 foștilor proprietari, persoane particulare. Liceul funcționează în prezent în chirie, pentru care orașul plătește aproximativ 12,000 de lei pe luna, adică aproape 1,5 miliarde lei vechi pe an.

Deși au încasat sume uriașe, proprietarii sau urmașii acestora nu au efectuat niciun fel de lucrări de întreținere la clădire, astfel că bucăți din ornamentele exterioare au început să cadă.

liceul tehnologic gherla tencuiala cazuta

liceul tehnologic gherla tunel

tunel gherla liceul tehnologic

Furtuna de anul trecut care a lovit orașul a afectat grav acoperișul clădirii și au fost necesare reparații de urgență, pentru ca activitatea de învățământ să se poată desfășura normal. Cheltuielile au fost suportate de municipalitate și se recuperează din chiria datorată.

foto: septembrie 2017, acoperișul liceului, spulberat de furtună

gherla furtuna acoperis liceul tehnologic

Primăria a anunțat că intenționează să cumpere corpul de clădire în care funcționează liceul. Achiziția este estimată la suma de 1.400.000 lei, din care ar urma să se plătească în 2018 suma de 1.000.000 de lei.

Apoi, cel mai probabil, va urma o altă cheltuială grasă, cu reparații la fațadă, dar și la interior.

video: „tunelul” din centrul orașului

sus(5)jos(27)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns