taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
accident feroviat tren deraiat hunedoara

Un tren rămas fără frâne a deraiat în Hunedoara. Cei doi mecanici au murit – VIDEO

Un tren de marfa format din 16 vagoane  a deraiat sambata dupa-amiaza in judetul Hunedoara. Cei doi mecanici ai garniturii au decedat.

Traficul feroviar a fost inchis intre statiile Banita si Merisor, pe sectia de circulatie Petrosani – Simeria, Regionala Timisoara, din cauza deraierii unui tren de marfa.

Doi mecanici de locomotiva au murit in urma deraierii a 14 din cele 16 vagoane ale trenului si a locomotivei, unele dintre vagoane fiind prabusite intr-o rapa, de la o inaltime de 10 m.

Trenul, compus din 16 vagoane trebuia sa ajunga la Curtici. Calea ferata este distrusă in urma accidentului feroviar pe ambele fire de circulatie pe o distanta de aproximativ 200 de metri.

Mecanicul de locomotiva si ajutorul acestuia, aflati in locomotiva, au fost scosi de echipaje de descarcerare ale pompierilor, iar medicii au constatat decesul. Cei doi mecanici 51 si 67 de ani.

Accidentul feroviar va fi investigat de o comisie a Ministerului Transporturilor. Din primele informatii, un defect la sistemul de franare ar fi stat la baza producerii accidentului.

sus(0)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns