mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte
accident feroviat tren deraiat hunedoara

Un tren rămas fără frâne a deraiat în Hunedoara. Cei doi mecanici au murit – VIDEO

Un tren de marfa format din 16 vagoane  a deraiat sambata dupa-amiaza in judetul Hunedoara. Cei doi mecanici ai garniturii au decedat.

Traficul feroviar a fost inchis intre statiile Banita si Merisor, pe sectia de circulatie Petrosani – Simeria, Regionala Timisoara, din cauza deraierii unui tren de marfa.

Doi mecanici de locomotiva au murit in urma deraierii a 14 din cele 16 vagoane ale trenului si a locomotivei, unele dintre vagoane fiind prabusite intr-o rapa, de la o inaltime de 10 m.

Trenul, compus din 16 vagoane trebuia sa ajunga la Curtici. Calea ferata este distrusă in urma accidentului feroviar pe ambele fire de circulatie pe o distanta de aproximativ 200 de metri.

Mecanicul de locomotiva si ajutorul acestuia, aflati in locomotiva, au fost scosi de echipaje de descarcerare ale pompierilor, iar medicii au constatat decesul. Cei doi mecanici 51 si 67 de ani.

Accidentul feroviar va fi investigat de o comisie a Ministerului Transporturilor. Din primele informatii, un defect la sistemul de franare ar fi stat la baza producerii accidentului.

sus(0)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns