hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

tren deraiat hunedoara baiesti

Un tren cu 120 de călători a deraiat în Hunedoara

Duminică dimineața, în zona localității Băiești din județul Hunedoara, ultimele două vagoane din garnitura unui tren care transporta 120 de calatori au deraiat. 

Având în vedere numărul mare al ocupanților din cele două vagoane, aproximativ 20 de persoane, a fost activat imediat Planul Roșu de Intervenție.

Au intervenit la fata locului patru echipaje de pompieri si un echipaj al Serviciului de Ambulanță Hunedoara. Pompierii au constatat ca în urma accidentului a rezultat o singură victimă, cu posibile fracturi la membrele superioare. După acordarea asistentei medicale de urgență la fața locului, victima a fost transportată la spital.

S-au facut verificări printre călători pentru identificarea si altor persoane cu leziuni în urma accidentului, însă celelalte persoane nu au nevoie de ingrijiri medicale.

Trenul se deplasa pe ruta Constanța – Arad. Toți pasagerii urmează să fie preluați și transportati în siguranță la Petroșani.

sus(1)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns