taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
accident luna cluj tir rasturnat

Un TIR s-a răsturnat dupa coliziunea cu o maşină în accident la Luna – mai mulţi răniţi – FOTO

Un autotren şi au autoturism au fost implicate într-un accident rutier produs în localitatea Luna din judeţul Cluj, pe şoseaua Turda – Tg Mureş.

Evenimentul a avut loc vineri, 16 iunie, în jurul orei 9.20. Un şofer de 55 de ani din Bucureşti, care conducea un autovehicul în care se mai aflau trei pasageri, în zona localităţii Luna ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autotren, condus de un bărbat de 30 de ani din judeţul Mureş.

În urma impactului, aututurismul a fost proiectat într-un şanţ de beton de pe marginea drumului, iar autotrenul s-a răsturnat pe mijlocul drumului.

La locul evenimentului a intervenit un echipaj de descarcerare al pompierilor şi echipaje medicale.

O persoană a suferit leziuni grave, iar alte două au fost rănite uşor.

Ca urmare a accidentului, circulaţia autovehiculelor a fost paralizată între localităţile Luna şi Luncani. După aprape două ore a fost reluată pe un singur fir, iar în jurul orei 14 a fost reluată complet.

Poliţiştii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

accident luna cluj tir rasturnat

accident luna cluj tir rasturnat

foto: Info Trafic Cluj,  AbcnewsTransilvania.ro

sus(0)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns