hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa

accident luna cluj tir rasturnat

Un TIR s-a răsturnat dupa coliziunea cu o maşină în accident la Luna – mai mulţi răniţi – FOTO

Un autotren şi au autoturism au fost implicate într-un accident rutier produs în localitatea Luna din judeţul Cluj, pe şoseaua Turda – Tg Mureş.

Evenimentul a avut loc vineri, 16 iunie, în jurul orei 9.20. Un şofer de 55 de ani din Bucureşti, care conducea un autovehicul în care se mai aflau trei pasageri, în zona localităţii Luna ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autotren, condus de un bărbat de 30 de ani din judeţul Mureş.

În urma impactului, aututurismul a fost proiectat într-un şanţ de beton de pe marginea drumului, iar autotrenul s-a răsturnat pe mijlocul drumului.

La locul evenimentului a intervenit un echipaj de descarcerare al pompierilor şi echipaje medicale.

O persoană a suferit leziuni grave, iar alte două au fost rănite uşor.

Ca urmare a accidentului, circulaţia autovehiculelor a fost paralizată între localităţile Luna şi Luncani. După aprape două ore a fost reluată pe un singur fir, iar în jurul orei 14 a fost reluată complet.

Poliţiştii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

accident luna cluj tir rasturnat

accident luna cluj tir rasturnat

foto: Info Trafic Cluj,  AbcnewsTransilvania.ro

sus(0)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns