taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj excavari excavator gherla dej cluj telefon
accident tir rasturnat porci huedin cluj

Accident, un TIR cu porci din Ungaria s-a răsturnat pe șoseaua Cluj-Oradea, la Huedin – VIDEO

Două autospeciale ale pompierilor au fost alertate duminică seara în jurul orei 18, ca urmare a răsturnării unui autotren care transporta porci vii, pe șoseaua Cluj-Oradea, pe raza localității Huedin.

Un șofer care circula în spatele TIR-ului a înregistrat cu o cameră de bord momentul răsturnării.

video: accidente.ro

TIR-ul transporta aproape 200 de porci și s-a răsturnat în apropierea unui complex comercial. În cădere a acroșat și un panou publicitar din apropiere.

tir rasturnat huedin cluj

Șoferul autotrenului înmatriculat în Ungaria a fost consultat de către echipajul medical, însă a refuzat transportul la spital.

Pompierii, alături de autoritățile locale și localnici au sprijinit șoferul să scoată animalele care erau prinse sub structura remorcii și le-au improvizat un țarc în parcarea complexului.

tir rasturnat huedin cluj

La locul evenimentului este așteptat să sosească un alt autotren al companiei pentru a prelua animalele și a le transporta mai departe, precum și un utilaj al unei companii private pentru a repune autotrenul pe roți.

video în continuare

Accidentul a avut loc în curba de lângă parcarea Lidl. Animalele erau transportate dinspre Ungaria spre Suceava. A fost anunțată și DSVSA pentru verificări de specialitate.

158 de porci vii au fost încărcați într-un camion. 9 porci au murit, iar al’i 7 au trebuit să fie eutanasiați.

Ansamblul de vehicule răsturnat a fost readus pe roți cu o automacara a unui operator privat, camionul fiind readus pe roți în jurul orei 00.40. Un echipaj de pompieri a asigurat măsurile de protecție specifice pe timpul acestor manevre.

video în continuare

sus(2)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns